Topdrukte bij de Gondelvaart op wielen in Drogeham

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.95″ background_layout=”light”]

Topdrukte bij de Gondelvaart op wielen in Drogeham

Wat was het een bijzonder jaar voor de inwoners en voor ons als organisatie. Naast het verlies van onze voorzitter Willem Koster hebben wij ook te maken gehad met een storm en met een vreselijke brand, waar gelukkig geen gewonden zijn gevallen, maar wel de gondel van Om’e Dyk is afgebrand.

Maar Drogeham is er sterker uitgekomen, iedereen heeft zijn krachten gebundeld en hebben er voor gezorgd dat er 10 prachtige gondels op het parcours stonden. De bouwers van de gondel Om’e Dyk hebben er voor gezorgd dat er een nieuwe gondel op het parcours stond. Dit was niet gelukt zonder de hulp van vele mensen, en de sponsoren. Met zijn allen hebben zij ervoor gezorgd dat Om’e Dyk alsnog iets op het parcours konden zetten. Als organisatie hebben wij geen woorden voor de resultaten die de buurt hebben neergezet. Wij mogen met zijn allen terug kijken op een apart jaar, maar ook een succesvol jaar.  Er waren ontzettend veel bezoekers, dat geeft de bouwers en ons als organisatie de energie en kracht om door te gaan.

Wij willen alle vrijwilligers, sponsoren bedanken voor de hulp die wij in welke vorm dan ook hebben gekregen, ook namens de (buurt) groepen. En ook u als bezoeker, wij vinden het fantastisch dat u elk jaar weer naar het kleine Brinkdorpje komt om te kijken naar al het werk wat de bouwers voor u hebben neergezet.

Drogeham mag trots zijn op dit evenement, in november zullen wij als bestuur met de bouwers beslissen of er een 49ste Gondelvaart op wielen zal plaatsvinden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]