Gondelvaart op wielen verrast u steeds weer

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.95″ background_layout=”light”]

Gondelvaart op wielen verrast u steeds weer

Als bestuur van de Gondelvaart op wielen in Drogeham nodigen we u van harte uit om de gondelvaart op wielen op vrijdag 22 en 23 september a.s. te komen bezoeken. Alweer de 48e editie!!!!

Ook dit jaar is het ons weer gelukt de gondelbouwers enthousiast te maken voor deelname aan dit evenement, want zonder gondels geen gondelvaart op wielen.Het resultaat mag er dan ook weer zijn.  De buurtgroepen hebben de afgelopen maanden weer hard gewerkt om hun creatie gereed te krijgen. Ten eerste om als deelnemer aan de wedstrijd zo hoog mogelijk te eindigen en ten tweede om u als toeschouwer een groot plezier te doen zodat u tevreden huiswaarts kunt keren.

Achter de schermen wordt bijna het hele jaar gewerkt aan de voorbereidingen. Grote bewondering hebben wij dan ook voor al die vrijwilligers, al die mensen die zich inzetten om de gondelvaart op wielen tot een succes te maken.En het resultaat mag er zijn. De aantrekkingskracht van het evenement beperkt zich niet alleen tot mensen uit de omgeving van het oude Brinkdorp, uit de wijde omtrek komen belangstellenden naar Drogeham om het schouwspel van Bloemen, Figuratie en Licht van nabij mee te maken.

Dit jaar zijn de ontwerpen weer divers en verrassend:

De BiningOktoberfest
Om’e DykZigeuners
De FjouwersprongLiving Art
De MusketiersAaseters
De TrochsettersKing Kong
De JeugdThe Phoenix
Chr. Brassband DA CAPOHamster Maestro
De BuorrenJungle Book
Bosma – DelteRio
Roun Om’e Toer – IkkerhamIk hou van Holland

Beide avonden begint het spektakel om 20:30 uur, maar we adviseren om op tijd te komen zodat u op tijd aanwezig bent voor dit evenement. Entree bedraagt € 5,-  en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meekijken.

Wij nodigen u uit om erbij te zijn. Om het spektakel in Drogeham mee te beleven.Om de gondelreuzen aan u voorbij te zien gaan,  muzikaal begeleid door fantastische korpsen, om de sfeer te proeven en om u te laten verrassen.

Daarom, graag tot ziens op vrijdag 22 en zaterdag 23 september in Drogeham.

 

Bestuur Gondelvaart op wielen Drogeham

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]